
Гарячий свєкольнік
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк
2 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Морква
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Зелень мікс 100г
за смаком
Лист лавровий
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
3,5 л.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
Буряк почистити, розрізати на кілька частин і покласти в каструлю. Залити 2 літри води. Поставити на вогонь і варити до готовності буряка. Буряковий відвар не виливати (він ще стане в нагоді).
02
Остиглий буряк натерти на крупній тертці.
03
Дрібно нарізати цибулю і моркву і обсмажити до м'якості на соняшниковій олії.
04
Очистити помідори від шкірки і натерти на крупній тертці.
05
У глибоку каструлю налити буряковий відвар і ще приблизно півтора літра води. Туди ж додати натертий буряк і смажені цибулю та моркву. Далі кинути лавровий лист, зелень і сіль за смаком. Поставити каструлю на повільний вогонь, накрити кришкою і настоювати ще 20 хвилин.
06
Подавати до столу в гарячому вигляді.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)