
Баклажани по-ліванськи в мультиварці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажани фасовані
6 шт.
Цибуля
1 шт.
Фарш з яловичини та свинини ЦеМ'ясо Особливий охолоджений 400г
350 г.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
500 мл.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
1 ч. л.
Сік Limmi лимонний 125мл
1 ч. л.
Рис пропарений
350 г.
Помідори рожеві фасовка
4 шт.
Часник
2 зуб.
Горіх кедровий Kilojo сушений 50г
3 ст. л.
Сіль Єгипет
1,75 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст. л.
Петрушка 70г
20 г.
Етапи приготування
01
Смажити кедрові горіхи на сковородці без олії до золотистого кольору. На оливковій олії підрум'янити цибулю та нарізаний часник.
02
Половину цибулі і часнику перекласти до горіхів, а іншу залишити на сковороді. Додати до горішків та цибулі фарш та промитий рис, сіль і чорний перець. Все потрібно перемішати.
03
На сковороду з цибулею покласти нарізані помідори та тушкувати до м'якості, потім ще додати томатну пасту, бульйон. Готувати на невеликому вогні. Можна також додати чайну ложку цукру.
04
Баклажанам зрізати кінчик та видалити серцевину за допомогою чайної ложки. Наповнити баклажани сумішшю з фаршу.
05
Покласти баклажани в мультиварку, залити підготовленим соусом та готувати протягом 1,5 години.
06
Під час подачі полити лимонним соком та посипати петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)