
Бурек по-сербськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
4 ст.
Напій газований Berryland Кава 0,33л
350 мл.
Зелень мікс 100г
1/2 пучка
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Фарш свинячий
250 г.
Бринза Кілія Балканська 45%
100 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Часник
2-3 зубчика
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
100 г.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
2-3 ст. л.
Сіль Єгипет
За смаком
Спеція Перець чорний мелений
За смаком
Етапи приготування
01
Для тіста: змішати борошно, сіль і воду, вимішати. Дати тісту відлежатися хвилин 30.
02
Поділити тісто на 4 частини, кожну скачати в кулю, яку полити рослинним маслом і зробити коржик. Скласти коржі один на одного і залишити ще хвилин на 20.
03
У фарш додати дрібно порізані зелень, часник, цибулю. Посолити, поперчити перемішати.
04
Бринзу і сир натерти на крупній тертці, перемішати.
05
Взяти коржик, розтягнути його в різні боки, поки він не стане прозорим. Скласти тісто конвертом. Так само зробити з іншим коржем. На розтягнутий другий коржик покласти складений конвертом, на який викласти фарш і потім сир. Згорнути конвертом поверх начинки другий коржик. Потім покласти на розтягнутий третій коржик і повторити так само: фарш - начинка - скласти конвертом і т.д.
06
Змастити пиріг рослинним маслом, в яке додати дрібно порізані часник і зелень.
07
Випікати в духовці при 200°С хвилин 40.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)