
Вишневий торт "Солодкість літа"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вишня сушена
300 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г
Борошно 7 1кг
150 г
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
250 г
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
250 г
Шоколад молочний Бісквіт-Шоколад Old Collection з лісовим горіхом 32% 200г
100 г
Масло вершкове домашнє
20 г
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 180°C.
02
Яйця збити ыз 150 г. цукру протягом 5-7 хвилин.
03
Просіяти туди ж борошно, добре перемішати (тісто не повинне бути густим).
04
Роз'ємну форму змазати вершковим маслом, заповнити тістом і випікати корж в розігрітій духовці приблизно 20-25 хвилин.
05
Тим часом з вишень видалити кісточки (якщо ви використовуєте свіжу вишню) і посипати 3 ст.л. цукру.
06
Готовий корж дістати з духовки і просочити соком, що виділився з вишні, не дістаючи з форми.
07
Потім на корж викласти вишню (кілька ягід можна залишити для прикраси).
08
Для крему - вершки (їх потрібно попередньо трохи охолодити) збити з рештою цукру. Додати маскарпоне, перемішати. Отриманий крем викласти зверху на вишню.
09
На терці натерти шоколад. Отриманою стружкою посипати торт, прикрасити його ягодами і поставити в холодильник на 3-4 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)



















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)