
Мус із курячої печінки з коньяком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка куряча розморожена
450 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
2 ст. л.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
70 мл.
Вершки збиті Sterilgarda Alimentari 35% 200г
70 мл.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
5 г.
Масло вершкове домашнє
120 г.
Спеція Кмин мелений
5 г.
Етапи приготування
01
Печінку нарізати середніми шматочками. Розігріти сковороду на вогні, покласти 2 ст. л. вершкового масла, розтопити, викласти на сковороду печінку і подрібнену зелену цибулю. Обсмажувати протягом 2-3 хвилин, перекласти в блендер.
02
Налити в сковороду коньяк, готувати, поки об'єм не зменшиться до 3 ст. л. Після чого, перелити його в блендер.
03
Також в блендер додати вершки, всипати спеції, подрібнити до однорідної маси.
04
Додати в блендер залишки вершкового масла кімнатної температури, повторно збити.
05
Перетерти масу через сито, за смаком додати сіль і перець. Викласти в банку, накрити пергаментом, поставити в холодильник на 2-3 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)