
Пиріг гарбузовий
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
600 г.
Борошно 7 1кг
0, 5 кг.
Масло вершкове домашнє
250 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Родзинки
100 г.
Горіх волоський Eat4fit 150г
50 г.
Етапи приготування
01
Близько години запікати гарбуз, попередньо його покласти в жароміцну форму. Готовий гарбуз відставити, до повного охолодження. Потім вийняти м’якоть та розім’яти ложкою або збити кухонним комбайном.
02
Насипати у велику миску муку та корицю, додати нарізане шматочками масло і цукор. Змішувати дану суміш близько 20 секунд, крихта повинна бути крихкою та розсипчастою. Розтерти гарбуз та яйця, додати їх до тіста та змішувати поки воно не стане однорідним. Горіхи насипати разом з родзинками в тісто та розмішати його.
03
Форму для пирога змастити вершковим маслом, посипати борошном та викласти в неї тісто, розрівняти поверхню. Випікати протягом години в розігрітій до 180°C духовці. Залишити пиріг у формі на 5 хвилин, потім викласти на кухонну решітку остигати. Пиріг можна прикрасити вершковою глазур'ю або цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)