
Яблучно-шипшиновий компот
У наш час, коли в магазині можна купити різноманітні напої та соки, багато господинь не бачать необхідності в тому, щоб варити компот, який є десертним напоєм, по суті справи третьою стравою, що подається в кінці обіду. Пам'ятайте незабутню фразу з відомого фільму: «А компот?». Абсолютно незаслужено про нього забули. А даремно! Адже приготований своїми руками напій не йде ні в яке порівняння з магазинними напоями. Дорогого коштує Ваша впевненість у якості приготованого компоту, адже Ви самі вибирали для нього фрукти. У домашньому компоті немає ніяких шкідливих добавок. Корисний, смачний, ароматний, він вартий того, щоб витратити час на його приготування.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблуко Джонапринц 70+
400 г.
Шипшина сушена Триполка 300г
40 г.
Вода негазована Аквуля 2л
4 л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Етапи приготування
01
Шипшину потрібно розтовкти. Яблука порізати дрібно.
02
У каструлі закип'ятити воду, додати цукор, шипшину, яблука.
03
Проварити 5 хвилин. Настояти кілька годин. Відцідити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)