
Сирний пудинг з цукатами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний Домашній
500 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Цукати асорті
100 г.
Крупа манна Терра марка М 800г
2 ст. л.
Родзинки
50 г.
Масло вершкове домашнє
3 ст. л.
Цедра апельсина Банка Спецій 90г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
0,25 ч. л.
Етапи приготування
01
У миску протерти через сито сир, додати до нього яєчні жовтки, сіль, натерту цедру апельсина, всипати манну крупу, влити попередньо розтоплене вершкове масло. Перемішати до однорідного стану (можна скористатися блендером).
02
Окремо в мисці змішати родзинки, які необхідно попередньо промити, нарізані цукати, додати окремо збиті яєчні білки, перемішати ретельно всю масу.
03
Форму змастити маслом, присипати цукром, викласти сирну масу, поставити варитися на пару. При подачі пудинг залити цукатним соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)