
Терін із курячої печінки з хурмою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка куряча розморожена
1,5 кг.
Хурма Корольок
300 г.
Бренді Emilio Lustau Solera Reserva Brandy de Jerez 40% 0,7л
100 мл.
Напій газований Berryland Кава 0,33л
3 ст. л.
Желатин Добрик 15г
20 г.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
3 ч. л.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Хурму почистити від шкірки, нарізати кубиками і протерти через сито.
02
Желатин замочити у воді на 10 хвилин. Додати до желатину бренді і нагріти на водяній бані, при постійному помішуванні до розчинення желатину.
03
Желатин перемішати з хурмою, збити вінчиком і поставити в холодильник на 30 хвилин, регулярно збовтуючи вінчиком і не даючи повністю застигнути.
04
Печінку промити, прибрати плівки, посолити, поперчити і обсмажити на середньому вогні на соняшниковій олії по 5-6 хвилин c кожного боку. Готову печінку полити бальзамічним оцетом.
05
Прямокутну форму для кексу застелити харчовою плівкою. Викласти в середину половину печінки, потім желе і знову печінку.
06
Полити страву жиром зі сковороди, закрити плівкою і поставити в холодильник на 3 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)