
Шоколадна манна каша з банановим мусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Крупа манна Терра марка М 800г
300 г.
Паста горіхова з какао NUTELLA® 200г
2 ч.л.
Банани SantaVita сушені 100г
1 шт.
Вершки Галичина 33% 950г
100 мл.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
0,5 ч.л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
250 мл.
Етапи приготування
01
Молоко налити в невелику каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння. Обережно всипати крупу в молоко, постійно помішуючи, для запобігання появи грудочок.
02
Варити кашу протягом 5 хвилин на середньому вогні, до загустіння.
03
Зняти з вогню каструлю з кашею, вмішати нутеллу, накрити каструлю кришкою, дати постояти трохи.
04
Для приготування бананового мусу, банани очистити від шкірки, нарізати на шматки, додати в блендер, подрібнити. Додати в чашу блендера вершки і лимонний сік, подрібнити.
05
При подачі викласти кашу на тарілку, посипати фундуком, подавати з банановим мусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)