
Салат з фенхеля і морського коктейлю
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фенхель
2 шт.
Цибуля червона
1 шт.
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
1 шт.
Часник
2 шт.
Кріп 70г
20 г.
Петрушка 70г
20 г.
Кінза 70г
20 г.
Перець чилі червоний
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Мідії пікантні
200 г.
Креветки 90/120
8 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Подрібнити фенхель. Червону цибулю також нарізати дуже дрібно. У мисці змішати фенхель, цибулю, цедру і сік 1 лимона, додати подрібнений часник, посічену петрушку і кріп, нарізаний тонко перець чилі, влити оливкову олію. Перемішати всі інгредієнти в мисці.
02
Поставити сковороду на вогонь, налити в неї трохи оливкової олії, розігріти, обсмажити очищені креветки, через 2 хвилини додати в сковороду мідії без ракушок, смажити ще 1 хвилину.
03
Додати в миску морську суміш зі сковороди, посипати січеною кінзою, додати за смаком сіль і перець.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)