
Відкритий пиріг з інжиром та сиром брі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
500 г.
Сир Брі Bons Mayennais 50%
250 г.
Інжир сушений
1 кг.
Мед Літній Мед 750г
60 г.
Чебрець Metro Chef подрібнений 60г
10 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
15 мл.
Етапи приготування
01
Тісто повністю розморозити. Деко застелити пергаментним папером і викласти одну частину тіста, а з іншої - зробити бортики. Інжир помити, просушити і нарізати скибочками.
02
Сир нарізати тонкими скибочками товщиною близько 0,5 см. На тісто викласти шматочки сиру, а потім викласти скибочки інжиру. Духовку розігріти до 200°C градусів.
03
Змастити краї тіста вершками. Поставити деко в духовку і випікати близько 20 хвилин. До меду додати чебрець і зовсім трохи підігріти. Полити медом готовий пиріг і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)