
Паста з запеченим солодким перцем і помідорами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г
2 шт.
Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г
2 шт.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Часник
2 зубчика
Макаронні вироби Casa Rinaldi Calabresi 500г
400 г.
Сир голландський Херсонський Сир 45%
150 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти духовку і поставити перець запікатися при температурі 150°C. Час від часу перевертати. Перець повинен з усіх боків рівномірно покритися підпалинами.
02
Помідори почистити, розрізати на 4 частини і видалити насіння і зайву рідину. У сковороді розігріти олію і помістити в неї дрібно нарізаний часник на 1 хвилину, тримати на маленькому вогні. Додати помідори, перемішати і тушкувати на маленькому вогні приблизно 15 хвилин.
03
Перець нарізати довгими смужками.
04
Пасту зварити.
05
Додати перець до помідорів і перемішати. Змішати з пастою. Посолити і поперчити.
06
На гарячу пасту додати порізаний кубиками сир.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)