
Крокети
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис пропарений
100 г.
Куряче філе Алан варено-копчене
150 г.
Сир твердий Грана Падано 32%
100 г.
Сир Dziugas Пармезан 40%
50 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Сухарі панірувальні
150 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
2 ст. л.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
200 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
400 мл.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Рис відварити і остудити. Змішати з 1 яйцем, сіллю, перцем. Збити блендером в однорідну масу.
02
Дрібно порізати курячу грудку. Сир натерти на крупній тертці. З тіста сформувати коржі, викласти зверху начинку з курячої грудки і сиру.
03
Закрити коржі, сформувати кулясту форму. Натерти на дрібній тертці пармезан і змішати з панірувальними сухарями.
04
В окремій мисці збити 1 яйце з молоком. Обмакнути крокети спочатку в приготований льєзон, а потім в паніровку. Операцію повторити двічі з кожним крокетом.
05
Розігріти олію і смажити крокети у фритюрі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)