
Різдвяні пряники "будиночки"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мед Літній Мед 750г
400 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
400 г.
Смалець Фермерський 170г
250 г.
Спеція Кориця мелена
2 ст. л.
Спеція Імбир мелений
2 ст. л.
Борошно Благомлин вищого гатунку 2кг
750 г.
Борошно житнє Хуторок 900г
250 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
5 шт.
Сода харчова 500г
3 ч. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
0,5 л.
Цукрова пудра Aro 250г
500 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Цукор, мед, смалець і спеції покласти в каструлю і на повільному вогні довести до кипіння, але не кип'ятити. Охолодити суміш до кімнатної температури.
02
Потім додати яйця, соду, молоко, борошно і замісити тісто. Тісто має постояти добу в холодильнику.
03
Потім розкачати тісто (близько 4 мм.) і вирізати фігурки "будиночків", випікати при температурі близько 180°C до золотистого кольору.
04
Для прикраси "будиночків" білок злегка збити, потім поступово додати цукрову пудру, лимонний сік і збивати міксером близько 5 хвилин.
05
Додати суміш у кондитерський мішок і намалювати контур, а також декор будиночка (вікна, двері, бурульки).
06
Для заповнення контуру будиночка потрібно розвести глазур до більш рідкого стану. Для цього додати 2 ст. л. звичайної, трохи теплої кип'яченої води. Така глазур буде добре розтікатися по прянику.
07
Отриманий малюнок сохне близько 2-х годин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)