
Курячі фрикадельки з сиром в томатному соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Грудинка куряча
450 г.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
950 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Сир моцарела Lel 45%
110 г.
Сир Dziugas Пармезан 40%
30 г.
Часник
4 зубчика
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
180 г.
Петрушка 70г
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Курячу грудинку перекрутити на м'ясорубці в фарш.
02
Цибулю очистити і дрібно нарізати.
03
Пармезан і моцарелу окремо один від одного натерти на тертці.
04
Фарш викласти в миску і додати до нього цибулю, яйце, дрібно нарізану петрушку, тертий Пармезан, часник, який вичавити через прес, а також третину панірувальних сухарів.
05
Зверху фарш посолити і поперчити за смаком і гарненько все перемішати.
06
Решту сухарів викласти в широку тарілку або на дошку. З фаршевої маси зліпити невеликі кульки і обваляти їх у сухарях.
07
Потім викласти їх на деко, яке слід прокласти папером для випікання.
08
Деко поставити в розігріту до 190°С духовку і випікати приблизно 30 хвилин.
09
На маленькому вогні у великій каструлі довести до кипіння томатну пасту.
10
Далі викласти туди запечені м'ясні кульки і залишити тушкувати під кришкою хвилин на 30.
11
Готову страву подавати присипавши зверху Моцарелою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)