
Телятина в пармезані та розмарині
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Відбивна теляча на кістці
4 шт.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
75 г.
Розмарин, шт
1 ст. л.
Спеції Сіль чорна
за смаком
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст. л.
Масло вершкове домашнє
60 г.
Часник
4 шт.
Етапи приготування
01
Видалити з м'яса жир і жили, промити, висушити на паперовому рушнику.
02
У миску висипати сухарі і розмарин, натерти пармезан, перемішати. В окремій мисці збити яйце.
03
Обваляти м'ясо в яйці, після чого обваляти в сухарях.
04
Розігріти сковороду, налити оливкову олію, додати вершкове масло. Висипати на сковороду подрібнений часник, обсмажити до золотистого кольору.
05
Збільшити вогонь до середнього, викласти на сковороду шматки м'яса. Обсмажити з кожної сторони протягом 4-5 хвилин. При подачі викласти м'ясо на теплу тарілку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)