
Штрудель з кисломолочним сиром і кабачками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
300 г
Морква
200 г
Сир кисломолочний 9%
200 г
Кабачок
300 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
У глибокій сковороді розігріти оливкову олію, додати розчавлений часник і смажити до появи аромату, потім видалити.
02
Додати очищену і порізану кільцями моркву, готувати 5-7 хвилин під закритою кришкою.
03
Всипати нарізані півкільцями кабачки, приправити сіллю і перцем за смаком, тушкувати ще 10 хвилин.
04
Злегка охолодити овочі, додати сир і перемішати.
05
Тісто розкатати в прямокутник 30 на 40 см, розподілити начинку по всій поверхні тіста і сформувати штрудель.
06
Змастити поверхню штруделя збитим яйцем, зробити зверху кілька надрізів.
07
Викласти штрудель на деко, застелене пергаментним папером, і випікати в духовці при 200 градусах близько 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)