
Міні-шарлотка
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
1,5 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
2,5 ст. л.
Масло вершкове домашнє
1,5 ч. л.
Сода харчова 500г
за смаком
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
0,5 шт.
Банани SantaVita сушені 100г
0,5 шт.
Етапи приготування
01
За допомогою міксера збити яєчні білки в густу піну. Поступово додати до них жовтки, постійно помішуючи.
02
Обережно вмішати цукор в суміш білків і жовтків, при цьому міксер постійно збиває суміш. Додати соду.
03
Помішуючи вручну, додавати поступово борошно, замісити тісто.
04
Формочки змастити вершковим маслом, викласти на дно нарізані фрукти - яблука і банани. Вилити тісто у формочки, при цьому фрукти повинні бути повністю закриті тістом.
05
Поставити формочки в духовку на 15-20 хвилин, випікати при температурі 180°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)