
Гострий гарячий шоколад
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шоколад гіркий Бісквіт-Шоколад Оld Collection з подрібненим горіхом 69% 100г
100 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
400 мл.
Перець чилі червоний
1 шт.
Цукор ванільний Auchan 8г
0,5 шт.
Кориця Badia палички 14,2г
1 шт.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
1 ст.л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Какао-порошок Аромікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Шоколад натерти на крупній тертці. Стручок ванілі розрізати уздовж. Перець чилі розламати навпіл.
02
Влити в неглибоку каструлю молоко, додати корицю і чилі. Поставити на вогонь, сильно розігріти, не доводити до кипіння. Всипати натертий шоколад, варити 10 хвилин, помішуючи.
03
Після того, як все зварилося, вийняти спеції з каструлі, додати в шоколад цукор за смаком, зняти з вогню, додати коньяк. При подачі посипати зверху какао.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)