
Креветочні тости
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки 90/120
20 шт.
Сіль Єгипет
0,25 ч. л.
Хліб Цар Хліб Для тостів 350г
4 шт.
Олія соняшникова салатна 500мл
40 мл.
Суміш яєчна Ovostar Білок яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Спеція Перець білий мелений
0,25 ч. л.
Кунжут
20 г.
Етапи приготування
01
Очистити сирі креветки. Якщо вони заморожені, то їх попередньо треба розморозити. Подрібнити креветки в блендері до однорідної маси.
02
До маси додати яєчний білок, добре перемішати, поперчити і посолити. Намазати на хліб для тостів шаром 3-4 мм.
03
Посипати зверху кунжутом і розрізати хліб на 4 частини по діагоналі, щоб вийшли трикутники.
04
На розігріту сковороду з невеликою кількістю олії покласти тости креветочною масою вниз. Смажити 2-3 хвилини на середньому вогні.
05
Потім перевернути і смажити з іншого боку до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)