
Пиріг із баклажанів і м'яса
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажани гриль
3 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Фарш М'ясний Сомельє з кролика
500 г.
Сир твердий Грана Падано 32%
100 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
за смаком
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
за смаком
Етапи приготування
01
Баклажани промити під водою, нарізати уздовж тонкими смужками. Натерти сіллю, залишити на 30 хвилин.
02
Налити в каструлю воду, поставити на вогонь, довести до кипіння, додати баклажани, варити протягом 3-4 хвилин до м'якості.
03
Обсмажити на сковороді у вершковому маслі борошно, після додати до борошна вершки. Посолити за смаком.
04
У форму, змащену вершковим маслом, викласти на дно фарш, зверху баклажани, потім нарізані гриби, посипати зверху тертим сиром. Залити все вершковим соусом. Поставити в духовку на 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)