
Грибні біфштекси з яйцем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
4 шт.
Масло вершкове домашнє
20 г.
Часник
1 зубчик
Бекон охолоджений
2 скибочки
Цибуля шалот 250г
2 шт.
Квасоля Bonduelle біла консервована 400г
400 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Сир Сиророб Фета 55%
50 г.
Етапи приготування
01
Цибулю, бекон дрібно посікти. У грибів відрізати ніжки. З квасолі злити рідину. Розігріти духовку до 180°С. Застелити деко папером для запікання.
02
Помістити грибні капелюшки в форму для запікання пластинками догори. Змішати розтоплене масло з часником і змастити ним гриби. Поставити запікатися на 15 хвилин.
03
У сковороді розігріти 10 г. олії. Обсмажити бекон і цибулю протягом 3 хвилин, до золотистого відтінку. Додати квасолю і половину сальси.
04
Перекласти начинку з квасолею в грибні капелюшки. Зробити заглиблення в середині і акуратно розбити в кожну шляпку по яйцю, щоб жовток залишився цілим. Посипати все фетою.
05
Запікати капелюшки ще 10 хвилин. Подавати з сальсою, яка залишилась.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)