
Французький м'ясний хліб з чорносливом і фісташками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш свинячий охолоджений
340 г.
Печінка куряча розморожена
230 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Часник
3 зубчики
Кмин Еко римський 15г
2 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
170 г.
Петрушка 70г
65 г.
Чорнослив Almond без кісточки 75г
50 г.
Фісташки ядро не смажені солені
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
У невеликій мисці розмочити сухарі в молоці.
02
Цибулю очистити і дрібно нарізати.
03
На сковороді розігріти олію й обсмажити на ній цибулю, яку трохи посолити і поперчити, постійно помішуючи, хвилин 5. Потім залишити її остигати.
04
Подрібнити в блендері курячу печінку і перекласти в миску.
05
Туди ж додати обидва фарші, нарізаний чорнослив, фісташки, кмин, злегка збиті яйця, замочені сухарі, обсмажену цибулю, трохи солі і перцю. Акуратно перемішати руками.
06
Форму для випікання хліба змастити олією і викласти туди готове тісто. Накрити форму фольгою і поставити її в розігріту до 250°С духовку. Випікати 50-55 хвилин.
07
Поки хліб випікається, петрушку промити, висушити і дрібно нарізати.
08
Потім вийняти форму з духовки, дати відстоятися 5-10 хвилин. Вийняти хліб з форми і посипати зверху петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів













 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)