
Американське печиво з шоколадною крихтою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
125 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
300 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
5 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
350 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
3 г.
Сода харчова 500г
3 г.
Сіль Єгипет
3 г.
Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г
200 г.
Етапи приготування
01
Вершкове масло (розм'якшене) збити з цукром і ваніллю до пишної маси. Додати яйце і ще раз збити. Змішати борошно з розпушувачем і содою. З'єднати масляну суміш із борошняною.
02
Шоколад нарізати шматочками. Додати в тісто шоколад. Духовку розігріти до 190°C. Застелити пергаментним папером деко і ложкою викласти тісто. Поставити печиво і випікати близько 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)