
Тальятеле з помідорами і моцарелою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори черрі Укрполе мариновані 540мл
200 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Сир моцарела Lel 45%
150 г.
Чебрець (тим'ян), шт
за смаком
Шавлія в горщику
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Помідори порізати на 4 частини. Якщо великі, то очистити і видалити насіння.
02
Шавлію і чебрець подрібнити і додати до помідорів, туди ж додати терту моцарелу. Посолити, поперчити за смаком.
03
У сковороді або сотейнику розігріти оливкову олію. Розжарити її до легкого димку і різко вилити в ємність із помідорами і моцарелою. Олія почне пузиритися і кипіти. Акуратно перемішати.
04
Заздалегідь зварити пасту і викласти в сковороду разом з помідорами і моцарелою. Перемішати, прогріти і подати на підігрітому посуді.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)