
Голубці з грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста
1 головка
Соус JS Unagi для суші м'яса та риби 200мл
200 г.
Цибуля
1 шт.
Рис пропарений
1 кг.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
3 ст. л.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
1 ст. л.
Паприка різана червона
1 ч. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Рис промити, гриби замочити в теплій воді.
02
Гриби віджати і пропустити через м'ясорубку.
03
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити в олії до золотистого кольору. Додати пасту і ще хвилину смажити. Додати чайну ложку паприки, перемішати і зняти з вогню.
04
Змішати рис, гриби і цибулю. Додати спеції.
05
У капустяний лист завернути начинку. Викласти в каструлю, залити водою з невеликою кількістю соняшникової олії. Варити 40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)