
Спагеті з копченим лососем та каперсами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макарони Чумак Спагеті 400г
500 г.
Лосось брюшки гарячого копчення
200 г.
Помідори рожеві фасовка
6 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
125 мл.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
25 г.
Часник
2 зубчика
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
2 шт.
Цедра лимону Kotanyi 14г
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Етапи приготування
01
2 столові ложки оливкової олії розігріти на сковороді. Додати панірувальні сухарі і обсмажити на середньому вогні до золотистого кольору. Потім викласти їх в тарілку.
02
Часник очистити від лушпиння та дрібно нарізати. У маленьку каструлю налити оливкову олію, що залишилась, додати часник і перець горошком.
03
Спагеті зварити, як вказано на упаковці. Потім злити воду і швидко викласти спагеті у каструлю з олією і часником, перемішати.
04
Поставити каструлю на вогонь, і помішуючи, додати по черзі лимонну цедру і каперси. Так підсушити спагетті не більше 3-5 хвилин.
05
Листя салату порвати на середні шматки. Лосось порізати на невеликі кубики.
06
Зняти каструлю з вогню і додати в неї листя салату, лосось і присипати панірувальними сухарями. Гарненько перемішати.
07
Помідори промити й нарізати скибочками. Заправити їх майонезом.
08
Спагеті з копченим лососем та каперсами подавати із салатом із помідорів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)