
Шоколадний пиріг "Valentin"
Тісто для запропонованого пирога "Valentin" бісквітне. Врахуйте, що таке тісто потрібно замішувати швиденько, не зволікаючи, і випікати відразу ж. Пориста структура цього виду тіста і виходить завдяки насиченню бульбашками повітря, що трапляється при швидкому збиванні цукрово-яєчної суміші. До речі, вона повинна збільшити свій об'єм приблизно в 2,5-3 рази. Ставлячи форму з приготованим тістом у духовку, не струшуйте її, і перші 10-15 хвилин бажано не заглядати в духовку. Незважаючи на те, що рецепт цього бісквіта простий (без відділення білків від жовтків і т.д.), якщо Ви врахуєте всі особливості бісквітного тіста, пиріг у Вас вийде легким, пишним і пористим, а какао-порошок зробить його шоколадним.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
120 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
180 г.
Какао-порошок Аромікс 100г
15 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
20 г.
Гранат еліт
240 г.
Шоколад молочний Бісквіт-Шоколад Old Collection з лісовим горіхом 32% 200г
40 г.
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 180°C градусів.
02
Висипати цукор і яйця в одну миску. Збити міксером до піни.
03
Додати борошно, какао, масло і продовжити збивати.
04
Вистелити папером форму для випічки і влити тісто.
05
Поставити в розігріту духовку і випікати 30 хвилин.
06
Розтопити шоколад на паровій бані. Прикрасити пиріг шоколадом і гранатом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)