
Салат із фореллю і картоплею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Салат Vita Verde Яскравий 120г
50 г.
Форель слабосолена філе-скибочки 100г
200 г.
Картопля фасована
330 г.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
10 г.
Мед Літній Мед 750г
10 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Розмарин, шт
5 г.
Лимон
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 200°C градусів. Картоплю помити, очистити, нарізати скибочками. Скласти скибочки в миску, додати за смаком сіль, перець й частину оливкової олії. Добре все перемішати і викласти картоплю на деко (в один шар). Поставити в духовку і запікати близько 30 хвилин.
02
Оливкову олію змішати з медом, гірчицею, лимонним соком. За смаком додати трохи солі і довести до однорідної консистенції (можна трохи збити міксером). М'якоть риби відокремити від кісток (якщо вони є) і нарізати скибочками, соломкою або кубиками (за бажанням).
03
Скибочки картоплі дістати, нарізати соломкою або кубиками, дати трохи охолонути. Салат помити, просушити, нарвати руками. Змішати інгредієнти, додати заправку, обережно перемішати і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)