
Горіховий кекс в мультиварці
Кекс - слабкість усіх любителів кондитерської випічки. Символ свята і гарного настрою. Доповнюють кекси різними начинками, ми ж навчимо вас готувати його з горіхами. Вибрати горіхи можете за бажанням: мигдальні або волоські, справа вашого смаку. Наприклад, для начинки можете використати один вид горіхів, а для прикраси - інший, експериментувати ніхто не забороняв. А тепер про маленькі секрети: щоб випічка довше залишалася свіжою, і довго не черствішала, досить додати в тісто столову ложку коньяку; а визначити готовність десерту вам допоможе дерев'яна шпажка або звичайна зубочистка. Досить проткнути кекс, і при виявленні на ньому тіста продовжити випікати (він ще сируватий). Легко ж, правда?! Ароматний м'який десертик вас точно здивує!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
250 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1/2 ст.
Молоко згущене варене
2 ст. л.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Горіхи Мигдаль 150г
150 г.
Кефір Зарог 2,5% 870г
1/2 ст.
Сода харчова 500г
1 ч. л.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
1 ст. л.
Етапи приготування
01
У посудину всипати цукор і 1 ч. л. соди. Вбити яйце і ретельно за допомогою вінчика збити інгредієнти.
02
Додати кефір і згущене молоко. Добре збити. Додати просіяне борошно, і подріблені горішки. Знову все акуратно збити.
03
Чашу мультиварки змастити олією і посипати борошном. Влити масу, і в режимі "випічка" готувати 45 хвилин. Якщо часу не вистачить, то ще 20 хвилин додаткового випікання не завадить. Перевірити готовність краще шпажкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)