
Курячий суп з волоськими горіхами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
500 г.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Петрушка 70г
5 гілочок
Волоський горіх
200 г.
Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл
40 мл.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
4 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Кориця Еко мелена 20г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Курку промити, цибулю очистити. Одну цибулину розрізати на чотири частини, не дорізаючи до кінця. Другу відкласти.
02
З курки з розрізаною цибулею зварити бульйон. Приправити сіллю.
03
Волоські горіхи очистити і подрібнити.
04
Другу цибулину очистити, дрібно нарізати і обсмажити на вершковому маслі до м'якості.
05
У бульйон покласти товчені горіхи, цибулю, спеції, оцет, січену зелень петрушки. Все закип'ятити. Посипати зеленою цибулею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)