
Пюре з цвітної капусти
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста цвітна
500 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
500 мл.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Сир кисломолочний Біло нежирний 180г
50 г.
Куркума Еко 20г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Зелень Auchan Вітамінний пучок 75г
за смаком
Етапи приготування
01
Цвітну капусту добре вимити і розділити на суцвіття.
02
Суцвіття капусти скласти в каструлю і залити в неї молоко.
03
Поставити каструлю (без кришки) на вогонь і варити на невеликому вогні, поки капуста не стане повністю м'якою і молоко википить хоча б наполовину.
04
Після цього каструлю зняти з вогню і дуже ретельно подрібнити капусту з молоком до однорідної маси (пюре).
05
В окремій мисці змішати яєчний жовток з кремоподібним сиром (або сметаною), додати куркуму.
06
Додати суміш, що вийшла у капустяне пюре і поставити на маленький вогонь. Варити близько 5 хвилин до загустіння, постійно помішуючи. Посолити за смаком, а також можна додати улюблені спеції, наприклад чорного перцю.
07
Подавати пюре теплим, зверху можна посипати свіжою зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)