
Телятина з йогуртом по-турецьки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Телятина для стейків
200 г.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
4 шт.
Масло вершкове домашнє
за смаком
Борошно 7 1кг
1 ст. л.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
40 г.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
50 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Перець червоний Мрія мелений 20г
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо промити й нарізати скибочками. Печериці промити, обсушити і нарізати. Цибулю очистити і нарізати.
02
Розігріти сковороду з вершковим маслом і швидко обсмажити м'ясо до золотистої скоринки. Приправити сіллю і перцем.
03
На іншій сковороді обсмажити на вершковому маслі цибулю і гриби. З'єднати з м'ясом.
04
Для соусу покласти на сковороду вершкове масло, додати борошно і злегка підсмажити. Влити вершки, трохи води і, помішуючи, довести до кипіння. Приправити сіллю, червоним перцем і повільно влити йогурт. Не доводячи до кипіння, підігріти.
05
Покласти м'ясо і гриби, добре перемішати.
06
В кінці додати дрібно насічену зелень.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)