
Гарбузовий суп-пюре з кольоровою капустою та імбиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
400 г.
Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г
200 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Морква
1 шт.
Насіння кунжуту
за смаком
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
за смаком
Вершки Селянські ультрапастеризовані 20% 500г
200 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Відварити капусту з гарбузом в каструлі із водою, до м'якості.
02
Імбир, моркву і цибулю дрібно нарізати, обсмажити на оливковій олії в сковороді, при цьому важливо щоб суміш не підгоріла.
03
Змішати в чаші блендера відварені капусту і гарбуз, а також суміш зі сковороди. Подрібнити до стану пюре. Додати також половину рідини, в якій варилися овочі.
04
Вилити готове пюре в каструлю, поставити на вогонь, влити вершки, довести до кипіння. При подачі вилити суп в тарілку, прикрасити кунжутним насінням і крапельками бальзамічного оцту.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)