
Салат з пекінською капустою, куркою і кальмарами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
300 г.
Перець зелений фасований
120 г.
Помідори рожеві фасовка
200 г.
Капуста Пекінська
300 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Сметана ХМЗ 20%
30 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
120 г.
Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг
200 г.
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
02
Яблуко помити і нарізати соломкою або кубиками. Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати кубиками.
03
Капусту помити, зняти верхні листки, дрібно нашаткувати. Посипати сіллю капусту і залишити на 5 хвилин.
04
Кальмари відварити в підсоленій воді близько 1-2 хвилин. Потім охолодити і нарізати кільцями.
05
Всі інгредієнти з'єднати. Додати сметану і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)