
Кіш із карамелізованим часником і травами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
250 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Масло Elle&Vire вершкове солоне 80% 200г
150 г.
Яйце куряче С0 1шт
5 шт.
Часник
10 шт.
Сир козячий Entrepinares
200 г.
Сметана ХМЗ 20%
300 мл.
Розмарин 50г
10 стебел
Чебрець (тим'ян), шт
10 стебел
Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл
2 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
4 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Змішати в мисці борошно, 2 яйця і солоне масло. Замісити тісто, сформувати кулю, загорнути в харчову плівку, прибрати на 30 хвилин у холодильник.
02
Часник почистити, покласти в каструлю з холодною водою, поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, варити 7 хвилин. М'які зубчики часнику, викласти на серветку, просушити.
03
Вилити оливкову олію на сковороду, поставити на вогонь, розігріти, додати 40 г. солоного масла, після додати часник, розмарин і чебрець. Обсмажити, постійно помішувати, 1 хвилину. Влити оцет, всипати цукор і 500 мл. води. Карамелізувати часник 10 хвилин.
04
У мисці змішати сметану і 3 яйця, додати за смаком сіль і перець, збити.
05
Дістати з холодильника тісто, змастити маслом форму для випікання. Викласти тісто у форму. Поставити форму в духовку розігріту до 200°С на 15 хвилин.
06
Дістати готовий корж, остудити його, викласти зверху часник з травами, додати нарізаний на невеликі шматки козячий сир, зверху залити сметанно-яєчною сумішшю. Випікати 13 хвилин до рум'яної скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)