
Яблучна піца
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
250 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
6 ст. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Масло вершкове домашнє
250 г.
Напій газований Berryland Кава 0,33л
150 мл.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
600 г.
Лимон
0,5 шт.
Стружка кокосова
за смаком
Етапи приготування
01
Для приготування основи для яблучної піци просіяти борошно, змішати її з сіллю (1 ч. л.) і цукром (1 ст. л.). Додати нарізане шматочками несолоне вершкове масло (200 г.). Розтерти з борошном до утворення крихт. Долити поступово крижану воду (50 мл.) і замішати м'яке тісто. Скачати з тіста кульку, накрити її харчовою плівкою і поставити в холодильник на годину.
02
Для приготування яблучного соусу очистити 400 г. яблук (краще кислих), прибрати насіння, нарізати невеликим кубиками. Помістити яблука в рондель, вичавити до них сік з половинки лимона, посолити і посипати цукром, залити 100 мл. води. Варити соус на невеликому вогні до м'якості яблук - хвилин 20-25. Після цього збити блендером.
03
Розкачати тісто в прямокутник, перекласти в змащене вершковим маслом деко.
04
Яблука, які залишились, нарізати часточками. Основу для піци змастити тонким шаром приготованого заздалегідь яблучного соусу. Зверху на соус щільно викласти нарізані часточками яблука.
05
Змастити яблука розтопленим вершковим маслом (50 г.), посипати зверху цукром (5 ст. ложками).
06
Випікати 30 хвилин при температурі 170°C.
07
Готову піцу по краях посипати кокосовою стружкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)