
Реберця, тушковані в кавово-перцевому соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець чилі червоний
1,5 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
6,5 ст. л.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
0,5 шт.
Часник
1 шт.
Мед Літній Мед 750г
1,5 ч. л.
Сік лайма JohnTop 230мл
за смаком
Кава Чорна Карта Classic мелена 225г
1,5 ст. л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 180ºС. Перці чилі очистити. Поставити каструлю з водою на вогонь, довести до кипіння, покласти перці в воду, варити протягом 20 хвилин. Викласти перці на паперовий рушник, обсушити.
02
Перекласти перці в чашу блендера, покласти також подрібнену цибулю, часник, додати мед, сік лайма, 1 ч. л. солі і меленого чорного перцю. Подрібнити суміш до стану пюре.
03
Натерти ребра сіллю і перцем. Розігріти сковороду з рослинною олією, викласти на неї ребра, обсмажити протягом 5 хвилин з кожного боку до золотистого кольору.
04
Покласти обсмажені ребра в каструлю, в один шар. Викласти на ребра в каструлі пюре із блендера, поставити на вогонь, тушкувати 5 хвилин, перевертаючи ребра. Додати в каструлю каву і воду, довести до кипіння.
05
Накрити каструлю зверху фольгою, поставити в духовку на 3-3,5 години до м'якості ребер.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)