
Гарбузові булочки з маскарпоне і зеленню
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
500 г.
Борошно 7 1кг
300 - 400 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Масло вершкове домашнє
40 г.
Паприка Novus сушена мелена 20г
0,25 ч. л.
Насіння кмину Carmencita мелене 47г
1 - 2 ст. л.
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
125 г.
Сир кисломолочний 9%
125 г.
Насіння Seedera Мікрозелень Цибуля-шніт 10г
2 ст. л.
Часник та петрушка Badia 141,7г
1 ст. л.
Кріп Деко сушений 6г
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Гарбуз очистити від шкірки, нарізати великими кубиками і зварити в пароварці або приготувати в мікрохвильовій печі до м'якості.
02
Перенести в сито і залишити на 30 хвилин до охолодження. Подрібнити гарбуз у блендері до стану пюре.
03
Маскарпоне змішати з сиром і всією зеленню, посолити, перемішати і поставити в холодильник.
04
Борошно змішати з сіллю (0,5 ч. л.) і розпушувачем для тіста. Кінчиками пальців перетерти борошно з маслом до стану "дрібних хлібних крихт". Додати гарбузове пюре, базилік, паприку і кисле молоко або ряжанку (2 ст. л.), силіконовою лопаткою перемішати тісто до однорідного стану. На робочу поверхню насипати борошна і акуратно домісити тісто руками до м'якої і злегка липкої консистенції.
05
Деко вистелити пергаментом для випічки. Тісто розділити на 6 рівних частин. Скачати кожну в кульку і викласти на деко. Маленьким гострим ножем зробити хрестоподібний надріз на верхівці кожної булочки. Злегка змастити верхівку кожної булочки кислим молоком або ряжанкою і присипати кмином.
06
Духовку розігріти до 220°C. Випікати в розігрітій духовці 20-25 хвилин. Подати теплими з маскарпоне.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)