
Шоколадний торт із лимонним кремом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
6 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Масло вершкове домашнє
70 г.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
20 г.
Мигдаль
30 г.
Борошно 7 1кг
150 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
150 мл.
Лимон
2 шт.
Посипка кондитерська Добрик 50г
за смаком
Етапи приготування
01
Мигдаль подрібнити в блендері.
02
Для приготування тіста збити 1 яйце з цукром (50 г.).
03
Додати масло, перемішати.
04
Додати мигдаль, перемішати.
05
Додати какао, борошно і ретельно перемішати. Замісити тісто.
06
Викласти тісто у змащену маслом форму (діаметром близько 24-26 см.), розрівняти, зробити бортики.
07
Накрити харчовою плівкою, заховати в холодильник на 30 хвилин.
08
Потім плівку прибрати, на тісто викласти папір для випічки.
09
Насипати на папір квасолю або горох. Поставити в розігріту до 180°C духовку, випікати протягом 15-20 хвилин.
10
Для приготування начинки з лимонів зняти цедру.
11
Вичавити сік з лимонів. Знадобиться 100 мл. соку.
12
4 яйця і 1 жовток збити з цукром (150 г).
13
Додати вершки і все добре збити.
14
Додати цедру і сік лимона, перемішати.
15
Вилити начинку на остиглий корж. Поставити в розігріту до 180°C градусів духовку. Випікати протягом 40-45 хвилин.
16
Торт остудити і посипати кондитерської посипкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)