
Суп із броколі з фісташками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бульйон курячий Food Studio 500мл
500 мл.
Броколі
200 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
50 мл.
Фісташки смажені
80 г.
Часник
2 зубчики
Цибуля шалот 250г
1 шт.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
1 ст. л.
Крохмаль кукурудзяний Dr. Oetker 30г
2 ч. л.
Вино Bastida Me Gusta біле 0,75л
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сухарики Riga Хліб Британські 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю-шалот очистити від лушпиння дрібно нарізати. Часник пропустити через прес.
02
Броколі промити і розібрати на суцвіття.
03
Нагріти в каструлі олію. Покласти в неї цибулю, часник і трохи солі. Смажити, поки цибуля не стане прозорою. Потім влити біле вино - стільки, щоб воно покривало дно каструлі.
04
Потім у каструлю покласти броколі і готувати до тих пір, поки капуста не стане світло-зеленого кольору.
05
Після чого влити курячий бульйон і очищені фісташки. Готувати 3-5 хвилин.
06
Весь вміст каструлі перелити в чашу для блендера і перебити в однорідне пюре. Додати молоко і крохмаль, а також за смаком сіль.
07
Якщо суміш виявиться гіркою, то додати ще вина і цукру. Далі перелити суміш у каструлю і варити на повільному вогні хвилин 5.
08
Приправити за смаком і подавати. Подавати слід із сухариками і броколі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)