
Суп-пюре з сочевиці з вершками і макаронами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис круглий
2 ст. л.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
1200 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл.
Петрушка 70г
1 пучок
Спеція Перець білий мелений
0,5 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Сочевицю і рис промити, засипати в каструлю, залити водою і поставити на вогонь.
02
Поки варяться крупи, цибулю очистити від лушпиння і нарізати дрібними кубиками.
03
Коли вода закипить, закинути цибулю і варити до готовності сочевиці.
04
Потім зняти каструлю і вміст збити блендером в пюре.
05
Макарони відварити в підсоленій воді, як вказано на упаковці. Потім викинути їх на друшляк.
06
Додати макарони в суп. Потім влити вершки, посолити і поперчити за смаком, перемішати і поставити на вогонь. Варити 3-5 хвилин.
07
При подачі посипати дрібно нарізаною петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)