
Листковий грибний салат із шинкою і чіпсами
Листковий грибний салат із шинкою і чіпсами - дуже ніжний салат, готується він швидко і нескладно. Його цілком може приготувати будь-яка людина, не пов'язана з кулінарією. Шинка має пряний смак, який дає салату неповторний аромат. Із грибів для цього салату підійдуть, як печериці, так і білі гриби. Салат із шинкою і грибами - це прекрасна прикраса святкового столу, адже він не тільки смачний, але й оригінально виглядає. Його верхній шар присипається жовтками і прикрашається квітами з цілих чіпсів. Звідси його ще часто називають «Орхідея». Після завершення приготування цей салат краще поставити на деякий час в холодильник, щоб всі шари просочилися, і салат став соковитим.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шинка Argal Йорк Сендвіч
200 г.
Чіпси Wiejskie Ziemniaczki картопляні буженина з травами 130г
50 г.
Яйце куряче С0 1шт
2,5 шт.
Морква по-корейськи
100 г.
Сир твердий Грана Падано 32%
150 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Етапи приготування
01
Шинку з грибами нарізати дрібною соломкою, 2 яйця відварити і натерти на тертці, моркву подрібнити.
02
На велику тарілку викласти спочатку моркву, на неї гриби, більшу частину чіпсів розім'яти в крихту, зверху на них викласти шинку, сир і в самий верх викласти шар яєць.
03
Кожен шар необхідно змащувати майонезом, в тому числі і самий верхній. Прикрасити салат зверху чіпсами і натертим яєчним жовтком, сформувавши квіти.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)