
Кальмари в кокосовому молоці
Кальмары в кокосовому молоці - це справжня кулінарна екзотика. Щоб правильно приготувати кальмари в кокосовому молоці, потрібно дотримуватися нескладних правил. Готується це блюдо дуже швидко, інгредієнти додаються один за іншим і всі вони постійно перемішуються. Особливо уважно потрібно готувати самі кальмари, щоб вони не стали гумовими. Разом з імбиром і часником деякі кулінари додають куркуму і тмин, а разом зі спеціями іноді пасерують моркву і цибулю. Заміною соєвому соусу може служити соус з устриць. У готову страву перед подачею додають базилік. Подають кальмари в кокосовому молоці з рисовою локшиною, поливши соусом від кальмарів.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
50 г.
Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг
1 кг.
Часник
2 шт.
Імбир
2 ст. л.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
100 мл.
Соус соєвий Chong 1л
2 ст. л.
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
30 г.
Молоко кокосове Metro Chef 1л
350 мл.
Кінза 70г
за смаком
Спеція Перець білий мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Викласти кальмари в миску, залити окропом, видалити плівку і нутрощі.
02
Часник й імбир подрібнити, обсмажити на сковороді на олії. Залити бульйон в сковороду. Додати також кокосове молоко і соєвий соус. Додати 3 часточки лимону, кінзу і перець.
03
Готувати суміш у сковороді до загустіння, всипати кальмари, варити 1 хвилину.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)