
Заморожене кавове суфле
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Кава Чорна Карта Gold розчинна 500г
3 ст. л.
Лікер Старий Ринок кавовий 30% 0,5л
3,5 ст. л.
Пудра цукрова Auchan 200г
4 ст. л.
Шоколад молочний Бісквіт-Шоколад Old Collection з лісовим горіхом 32% 200г
за смаком
Вершки Auchan 30% 200мл
300 мл.
Вершки Домашні 40%
4 ст. л.
Етапи приготування
01
Обернути в два шари 6 холодостійких формочок жиронепроникним папером. Папір має виходити за краї форми на 2,5 см. вгору.
02
Розчинити каву з 1 ст. л. окропу, влити лікер, після чого трохи охолодити.
03
Змішати в мисці кавову суміш, цукор, яєчні жовтки, перемішати. Поставити миску в каструлю з трохи киплячою водою на плиті, міксером збивати суміш в мисці протягом 4-5 хвилин до загустіння. Після, остудити.
04
Збити окремо вершки. Збити яєчні білки. Додати в кавову суміш вершки з білками. Викласти суміш у формочки. Суміш, що залишилася відкласти. Поставити форми на 2 години в холодильник. Дістати з холодильника формочки, додати в кожну формочку суміш, яка залишилася. Покласти в холодильник на 2 години. Зняти папір з формочок. Посипати зверху цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)