
Шоколадно-апельсинові мафіни з шоколадним ганашем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
65 г.
Какао-порошок Аромікс 100г
5 ч. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Сода харчова 500г
1 г.
Сіль Єгипет
1 г.
Кефір Зарог 2,5% 870г
50 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
30 г.
Апельсин
1 шт.
Шоколад темний Auchan 72% 100г
60 г.
Масло вершкове домашнє
7 г.
Вершки Auchan 30% 200мл
30 мл.
М'ята свіжа пучок 50г
для прикраси
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 180°C.
02
У миску просіяти борошно і какао-порошок, а також розпушувач і соду. Всипати сіль.
03
У другій мисці змішати кефір з цукром, влити заздалегідь розтоплене вершкове масло (охолоджене). Додати ванільну есенцію, 1 ч. л. апельсинової цедри і 30 мл. апельсинового соку. Перемішати ретельно всі компоненти.
04
Змішати разом дві суміші з різних мисок, додати вже в загальну суміш 1 ст. л. подрібненого шоколаду. Викласти масу по формочках для кексів. Випікати протягом 25 хвилин.
05
Для приготування ганаша, необхідно скласти в миску шматочки шоколаду, який залишився. Влити до шоколаду нагріті вершки, через 5 секунд, змішати, додати нарізане на шматочки вершкове масло. Накрити суміш харчовою плівкою, остудити.
06
За допомогою кулінарного мішка, викласти трохи ганаша на кожен мафін. Прикрасити апельсиновим конфітюром і листочком м'яти.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)