
Курячі ніжки в мішечку
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка куряча
6 шт.
Тісто Рудь листкове 1000г
500 г.
Баклажани гриль
4 шт.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
350 г.
Цибуля
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Етапи приготування
01
Подрібнити цибулю, баклажани і гриби. На соняшниковій олії смажити цибулю, баклажани і потім гриби, обсмажувати хвилин 15. Далі обсмажити курячі ніжки, посолити і поперчити їх.
02
Розкачати листкове тісто і нарізати квадратиками, із залишків зробити круглі коржі. На квадратик покласти корж (це робиться для того, щоб дно не рвалося), зверху приготовлену начинку і курячу гомілку.
03
Загорнути краї тіста, обв'язати їх ниткою, а кісточки загорнути у фольгу. Поставити в духовку на 15 хвилин при температурі 190°С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)