
Крижана кава по-грецьки
Класична грецька кава готується виключно з мелених зерен, вариться вона тільки в турці і на дуже-дуже маленькому полум'ї або на розжареному вугіллі або піску, поставленому на вогонь. Винятком є грецька холодна кава - вона готується з розчинної кави, простої кип'яченої води, цукру і кубиків льоду. І хоча за правилами грецька крижана кава готується з води, можна поекспериментувати, додавши замість води молоко. Згідно з однією з версій рецепт такої кави з'явився абсолютно випадково, коли один з гостей якогось великого заходу в Греції не зміг знайти окріп і в чашку з кавою і цукром налив холодної води - напій вийшов дуже смачним.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ч. л.
Лід харчовий 1кг
за смаком
Кава розчинна 70г
2 ч. л.
Вода негазована Аквуля 2л
50 мл.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
70 мл.
Етапи приготування
01
Молоко і лід повинні бути добре охолоджені.
02
У блендері змішати каву, лід, воду і цукор. Перемішати.
03
Додати в загальну суміш молоко. Ще раз перемішати. Подавати відразу ж.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)