
Помідори консервовані з медом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
1,5 кг.
Кріп 70г
50 г.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
6 шт.
Лист лавровий
3 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Сіль Єгипет
1,5 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 ст. л.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
1 ч. л.
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Часник
2 зуб.
Етапи приготування
01
Помідори добре вимити й обсушити.
02
За допомогою дерев'яної палички або зубочистки проколоти зверху (не до кінця), щоб помідори не лопалися.
03
Скласти овочі в чисту, стерилізовану банку, попередньо на дно банки викласти кріп, перець, часник, лавровий лист, порізану цибулю.
04
Залити весь вміст окропом і залишити на 8-10 хвилин.
05
Для маринаду злити воду з помідорів, додати до неї сіль, цукор, мед.
06
Поставити на вогонь, довести до кипіння, кип'ятити 5 хвилин і залити помідори, додати оцет і закатати банку стерилізованою кришкою.
07
Перевернути банку вниз шийкою, залишити до повного охолодження.
08
Зберігати в прохолодному місці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)